Home COMUNICATE DE PRESA Factură comercială falsificată, depistată în P.T.F. Sculeni

Factură comercială falsificată, depistată în P.T.F. Sculeni

0
112

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi împreună cu inspectori vamali au descoperit, ascunsă într-o mapă aparţinând şoferului unui microbuz, ce avea ca destinaţie Italia, o factură comercială falsificată.

 

În ziua de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul român Vasile M., în vârstă de 40 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit, într-o mapă aparţinând şoferului microbuzului o factură comercială care avea aplicată ştampilă cu inscripţia TAX FREE.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea facturii, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ştampila aplicată pe respectiva factură nu îndeplineşte elementele de siguranţă ale uneia autentice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificarea unui sigiliu, a unei ştampile sau a unui instrument de marcare.

 

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi:

Comisar de politie LAZĂR DENIS

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.