Home COMUNICATE DE PRESA Autovehicule neînmatriculate, descoperite în Albiţa

Autovehicule neînmatriculate, descoperite în Albiţa

0
108

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la doi bărbați care conduceau autovehicule neînmatriculate.

* În ziua de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei Stanislav B., cetățean bulgar și R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Skoda Superb, înmatriculat în Belgia.

*În ziua de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, în același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor Ion B., cetățean portughez și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, model 319 CDI, înmatriculat în Olanda.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul marca Skoda Superb este radiat din circulație de autoritățile din Belgia începând cu 31.10.2017, iar autoturismul marca Mercedes, după seria de șasiu nu este și nu a fost înmatriculat în Olanda, iar numerele de înmatriculare în cauză au fost atribuite de autoritățile olandeze unui alt autoturism.

Cu privire la cele constatate, cei doi bărbați au declarat că au achiziționat autovehiculele în cauză cu suma de 8.400 euro, respectiv, 8.700 euro și că nu au cunoştinţă despre faptul că autovehiculele nu au drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

 

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:            

Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.